luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  În premieră, publicul va decide cine va reprezenta România la „Miss Universe” în Las Vegas | Vezi finalistele!

  de Special Arad | 29 octombrie 2017, 11:14 AM | Monden

  0

  În doar câteva zile, pe 1 noiembrie 2017, ora 19.00, are loc finala competiției „Miss Universe România 2017”, la Magic Place Events Grant, în București. În premieră în România, publicul prezent la eveniment își poate vota favorita, iar finalista ne va reprezenta țara în competiția Miss Universe 2017, care va avea loc pe 26 noiembrie 2017, la Las Vegas.

  Juriul competiției îi include pe cel mai cunoscut creator de modă din România, Cătălin Botezatu, pe designerul de pantofi și accesorii Mihai Albu, pe Aura Anghel, consultant de imagine cu experiență internațională și pe Bianca Constantin, câștigătoarea titlului Miss Universe România 2009.

  Cele 30 de finaliste vor defila în costume de baie semnate Cătălin Botezatu și în rochii de seară Black Sugar, iar hairstyle-ul și make-up-ul vor fi asigurate de specialiștii în imagine de la Luxury Academy.

  În pauzele dintre probe, organizatorii pregătesc un program artistic pe măsură cu Imperial Salon Orchestra, Andrei Leonte & Play Orchestra, Cristina Vasiu, Wilmark Dance Academy, Edward Sanda și Navi. Spectacolul va fi prezentat de Claudiu Constantin, cel mai cunoscut prezentator de evenimente fashion din România.

  Astfel, venind la eveniment, poți vota câștigătoarea Miss Universe România 2017 și banii cheltuiți pe bilet se întorc la tine. Reprezentanții One Life România te așteaptă la intrare să îți ofere voucherul cu ajutorul căruia vei putea face cumpărături online gratis, în contul biletului achiziționat pentru acest eveniment.

  Mai mult, prin tragere la sorți, fiecare cumpărător de bilet poate câștiga un premiu în valoare de 1000 de euro, din cele 3 puse la bătaie de organizatori.

  Biletele se găsesc online și la recepția Premier Palace Spa Hotel.
  Biletele VIP, care costă 460 lei, sunt disponibile până pe 31 octombrie și includ: welcome drink și un meniu exclusivist format din 3 feluri de mâncare, băuturi alcoolice și non – alcoolice.
  Biletele Public, în valoare de 230 lei, se pot achiziționa online, la recepția Premier Palace Spa Hotel, dar și la locația evenimentului.
  Evenimentul „Miss Universe România 2017” este organizat de Exclusiv Event în colaborare cu Magic Place Events Grant și comunicat de HTag PR.

  Vezi finalistele Miss Universe România în galeria foto de mai jos!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.