Circulația tramvaielor, afectată pe Calea Radnei. Un tramvai a deraiat și a dărâmat un stâlp

  de Raluca Medeleanu | 14 February 2022, 10:17 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Mitran Beni / Arad Traffic)

  Circulația a fost afectată pe Calea Radnei, cartierul Micălaca, din municipiu, după ce un tramvai a deraiat de pe șine.

  Incidentul s-a produs în jurul orei 9:30, iar la ora actuală (10:17) muncitorii Companiei de Transport Public încă sunt la fața locului pentru a remedia problema.

  Momentan nu cunoaștem cauza care a dus la deraierea tramvaiului, un model din vechea flotă CTP Arad, însă reprezentanții companiei ne-au asigurat că vor reveni cu detalii în curând.

  Din informațiile pe care le deținem, din fericire niciun pasager care se afla în tramvai nu a fost rănit. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Poliția Locală.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.