marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  În luna august, parcul regal e închis publicului. Ce altceva se poate vizita la Domeniul Regal de la Săvârșin

  de Special Arad | 4 august 2021, 9:16 AM | Știri Arad

  0

  Domeniul Regal Săvârșin este deschis în luna august în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, între ora 9.00 și ora 18.00, însă din cauza unor lucrări, Familia Regală anunță că vizitarea parcului regal nu va putea fi făcută în weekendurile din august.
  „Anunțăm vizitatorii că datorită unor lucrări de reconstrucție, parcul regal nu va putea fi vizitat în zilele de vineri 6 august, sâmbătă 7 august, duminică 8 august, vineri 13 august, sâmbătă 14 august, duminică 15 august și vineri 20 august. În zilele respective pot fi vizitate, cu bilet la preț redus, muzeul automobilului, atelierul auto, magazinul de suveniruri și satul regal.
  Grupuri organizate pot vizita domeniul de-a lungul anului, dacă solicită în prealabil, pe e-mail sau telefonic, o vizită specială.
  E-mail: [email protected] / Telefon mobil: 0743 183 181”, spun reprezentanții Casei Regale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.