joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  În loc să stea în carantină la domiciliu, un arădean a fost prins de jandarmi la cumpărături, în piață

  de Special Arad | 1 martie 2021, 4:07 PM | Coronavirus | Știri Arad | Undeva

  0

  Comunicat

  Duminică, în jurul orei 12.00, un echipaj de Jandarmerie aflat într-o acțiune de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zona piețelor din municipiul Arad, a depistat un bărbat de 30 ani din Arad, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu.

  În urma verificărilor efectuate și stabilirii identității acestuia, s-a constatat faptul că, bărbatul s-a întors dintr-o țară cu risc epidemiologic ridicat și conform prevederilor legale în vigoare, trebuia să stea în carantină la domiciliul declarat, până în data de 5 martie inclusiv.

  Având în vedere cele constatate, jandarmii l-au sancționat pe bărbat cu amendă în valoare de 1000 lei pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat, conform prevederilor legale în vigoare și l-au condus la un centru de carantină instituționalizată unde va locui pentru următoarele 14 zile cu suportarea integrală a cheltuielilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.