vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  În drum spre Timișoara, și-a pierdut Cartea de Identitate la Arad

  de Special Arad | 19 iulie 2018, 6:35 PM | Știri Arad

  4

  După o călătorie de peste 350 de km, în drum spre Timișoara, unde intenționa să-și depună actele pentru admiterea la facultate, o tânăra maramureșancă a hotărât să facă o pauză în municipiul Arad pentru a servi masa.

  Probabil din neatenție, și-a pierdut cartea de identitate, aceasta fiind găsită de un cetățean în zona parcărilor marcate de pe Bd. Revoluției din municipiul Arad.

  Având în vedere că în zonă se afla o patrulă de jandarmi din cadrul IJJ Arad, cetățeanul i-a sesizat pe aceștia cu privire la actul găsit.

  Prin demersurile făcute de personalul din cadrul Centrului Operațional al IJJ Arad, s-a contactat postul de poliție din comuna unde-și avea domiciliul, reușind într-un timp foarte scurt ca informația să ajungă la părinții acesteia.

  Aceștia din urmă au anunțat-o telefonic, că este așteptată la sediul Inspectoratului de Jandarmi Arad, pentru a-și recupera actul de identitate.

  Deși se afla în apropierea municipiului Timișoara, aceasta s-a întors pentru aș recupera cartea de identitate, deoarece risca să nu-i fie acceptat dosarul la facultatea pe care dorește să o urmeze în viitor.

  Mulțumim pe aceasta cale tuturor celor care s-au implicat, în acest fel, cheltuielile generate de un drum de peste 800 de km. nu au fost în zadar.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.