În drum spre Timișoara, și-a pierdut Cartea de Identitate la Arad

  de Special Arad | 19 July 2018, 6:35 PM | Știri Arad

  4

  După o călătorie de peste 350 de km, în drum spre Timișoara, unde intenționa să-și depună actele pentru admiterea la facultate, o tânăra maramureșancă a hotărât să facă o pauză în municipiul Arad pentru a servi masa.

  Probabil din neatenție, și-a pierdut cartea de identitate, aceasta fiind găsită de un cetățean în zona parcărilor marcate de pe Bd. Revoluției din municipiul Arad.

  Având în vedere că în zonă se afla o patrulă de jandarmi din cadrul IJJ Arad, cetățeanul i-a sesizat pe aceștia cu privire la actul găsit.

  Prin demersurile făcute de personalul din cadrul Centrului Operațional al IJJ Arad, s-a contactat postul de poliție din comuna unde-și avea domiciliul, reușind într-un timp foarte scurt ca informația să ajungă la părinții acesteia.

  Aceștia din urmă au anunțat-o telefonic, că este așteptată la sediul Inspectoratului de Jandarmi Arad, pentru a-și recupera actul de identitate.

  Deși se afla în apropierea municipiului Timișoara, aceasta s-a întors pentru aș recupera cartea de identitate, deoarece risca să nu-i fie acceptat dosarul la facultatea pe care dorește să o urmeze în viitor.

  Mulțumim pe aceasta cale tuturor celor care s-au implicat, în acest fel, cheltuielile generate de un drum de peste 800 de km. nu au fost în zadar.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.