Balint: „Să nu ne lăsăm păcăliți!” FCSB vine la Arad după rușinea de la Erevan

  de Lucian Dănilă | 1 August 2021, 2:50 PM | Sport

  0

  Atmosfera de dinainte de meciul UTA – FCSB ne aduce aminte de perioada în care gruparea arădeană juca cu casa închisă în urmă cu mulți, mulți ani. Puține au fost meciurile pe care UTA le-a disputat pe teren propriu cu o cifră de 8.000 de spectatori, iar în această seară arena „Francisc Neuman” va fi plină la treisferturi din capacitate.

  FCSB vine la Arad după rușinea de la Erevan, acolo unde a fost eliminată de cazacii de la Sakhtar Karagandî, eliminare care a produs un mic seism în interiorul clubului condus de Gigi Becali. Ondrasek și Vucur au fost dați afară din lot, Andrei Vlad este acuzat de greșeala de la gol și Becali vrea să renunțe și la serviciile lui, iar Moruțan – spune Becali – este aproape de un transfer la Galatasaray și este interesant de urmărit dacă va fi folosit la meciul din această seară de la ora 22.

  UTA vine după o victorie la Pitești, iar problemele din cadrul lotului sunt tot mai puține. Lipsesc accidentații Florin Ilie și Isac, dar Gyuszi Balint are soluții pe orice post pentru acest joc. Revine Hora, iar Benga este și el tot mai aproape de a ajunge la sută la sută din capacitate.

  „Suntem în fața unui meci important pentru noi pentru că jucăm împotriva unei candidate certe la câștigarea campionatului și aș vrea să nu ne lăsăm păcăliți de ceea ce am văzut ca exprimare în meciul pe care cei de la FCSB l-au jucat în Armenia împotriva celor de la Sakhtar. Din păcate au fost eliminați, din păcate toate echipele românești au fost eliminate în această fază a preliminariilor Conference League, dar noi trebuie să rămânem concentrați pe potențialul nostru și ceea ce avem noi de făcut duminică seară.

  Rămâne să ne raportăm la ceea ce am văzut în campionat din punct de vedere al exprimării celor de la FCSB, pentru că în etapa din weekendul jocul lor a avut mare consistență, și au reușit să câștige de o manieră categorică meciul cu Craiova. Repet, au în componență jucători cu o calitate individuală mult peste media Ligii 1 și atunci trebuie să fim foarte concentrați și – bineînțeles – să încercăm să ne ridicăm nivelul dacă vrem să obținem un rezultat bun. Până la urmă ne interesează moralul nostru, ne interesează atmosfera pe care o avem noi, ne interesează modul în care pregătim fiecare detaliu pentru acest meci. Și aici mă refer inclusiv la aspectul mental. E foarte important să fim bine din punct de vedere mental în momentul în care intrăm în meci și pe tot parcursul lui, bineînțeles”, a declarat Gyuszi Balint.

  „Lotul celor de la FCSB le permite să alinieze un prim 11 cât se poate de competitiv pentru adversarii din Liga 1, în absolut orice meci din campionat. Așadar, legat de ce se întâmplă la ei, sunt probleme lor pe care ei trebuie să și le gestioneze. În schimb, eu rămân în concentrat pe ce am de făcut la echipă și pe problemele pe care le avem noi de rezolvat”, a continuat Balint

  UTA – FCSB, formații probabile:

  UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Medjimorec, Shlyakov – Batha, Passaglia – Roger, Ubbink, Miculescu – Dangubic.

  FCSB: Straton – V. Crețu, I, Cristea, A. Crețu, Radunovic – Cordea, Ov. Popescu, Oaidă – Moruțan (Florinel Coman), Tănase, Oct. Popescu.

  Arbitri: Radu Petrescu – Mircea Grigoriu (ambii din București), Mihai Marica (Bistrița). Rezervă: Iulian Călin (Ștefănești).

  Observator FRF: Marian Salomir (Cluj-Napoca)

  Observator LPF: Octavian Goga (Brașov)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.