sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Imagini noi de pe şantierul autostrăzii A1 Sibiu – Pitești. Cum au evoluat lucrările | Video

  de - | 20 octombrie 2021, 7:00 PM | Naţional

  0

  captură video

  Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere prezintă noi imagini de pe şantierul primului lot al Autostrăzii A1, Sibiu – Piteşti, anunţând că a început aşternerea primului strat de asfalt.

  „Azi au demarat lucrările de aşternere a primului strat de asfalt de la km 9 înspre km 0. Dat fiindcă azi au început aceste lucrări atât de aşteptate de toată lumea, ele au demarat cu multă emoţie şi stress, pentru că toată lumea dorea ca această acţiune să meargă ca unsă.”, a transmis Ioan Adrian Gica, informează Adevărul.ro.

  La sfârşitul lunii septembrie, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov anunţau că progresul fizic al şantierului pentru construirea Lotului 1 din Autostrada Sibiu – Piteşti a depăşit 50%.

  „Progresul fizic al şantierului pentru construirea Lotului 1 din Autostrada Sibiu – Piteşti a depăşit 50%. Antreprenorul lucrează pe toate fronturile dar cea mai mare concentrare de forţe este în zona viaductului Tălmăcel şi la excavaţiile din jur”, a transmis sursa citată, pe Facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.