duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Iepurașul a ajuns și la copiii unor familii nevoiașe din Arad și Mândruloc

  de Andrada Bobiș | 14 aprilie 2023, 7:03 PM | Educaţie

  0

  Toate aceste daruri au fost donate de părinții copiilor de la Grădinița P.P. ,,Bambi” din Arad. Prin mobilizarea extraordinară, acest gest minunat de a dărui unor copii sărmani, amintește că prin fapte simple se pot face lucruri mărețe: bucuria imensă a celor mici la întâlnirea cu… Iepurașul, cel care le-a dus jucării noi, dulciuri – cozonaci, iepurași și ouă de ciocolată.
  Fericirea de pe chipul copiilor care au primit cadouri de Iepuraș – copii care, poate, unii, nu au văzut niciodată un „urechilă” de ciocolată – nu poate fi descrisă-n cuvinte, dar se putea citi în ochii lor care sclipeau a bucurie. O bucurie pe care și noi am simțit-o în sufletul nostru, prezenți la această campanie numită ,,Fii chiar TU iepuraș pentru un copil nevoiaș” – o campanie lansată de grădinița P.P. ,,Bambi” din Arad.
  Preșcolarii de la ,,Bambi” au pregătit cu mult spor cadourile de Iepuraș, ajutați de un… Iepurilă, și fiecare dintre ei a învățat ce frumos este să împarți cu alți copii și să dăruiești și celor care nu au. Darurile au fost împărțite cu sprijinul implicării Oanei Pârvulescu, director al Direcției de Asistență Socială Arad, care a pregătit lista familiilor nevoiașe.
  ,,Împreună am reușit să aducem multă bucurie în sufletul unor copii nevoiași, o speranță că oamenii cu suflet mare nu-i uită niciodată și mereu le sunt aproape. Iepurașul este așteptat de toți copiii și nu puteam să-i uităm pe copiii ai căror părinți nu au posibilități financiare pentru a le pregăti cuibul pentru Iepuraș. Toți copiii au dreptul la fericire și toți copiii este firesc să primească daruri de la Iepuraș. Mulțumim pentru implicare tuturor părinților grădiniței noastre, care au făcut aceste donații, precum și educatoarei Olivia Giurgiu și asistentei sociale Rodica Iancu din cadrul DAS Arad, care au mers acasă la aceste familii să împartă cadourile. Cu căldură în suflet doresc să le transmit tuturor pe această cale, un Paște Fericit și bucurii alături de copii !” a precizat pentru Special Arad, Istrate Corina, director la  grădinița P.P. ,,Bambi” din Arad și din Mândruloc.
  De asemenea, grădinița P.P. ,,Bambi”, care, cum spuneam, are un sediu și la Mândruloc, împreună cu părinții au făcut cadouri unor familii din Mândruloc, cu implicarea a doi oameni inimoși, părintele Bogdan Oneț de la Biserica Ortodoxă din Mândruloc, ajutat de soția sa.
  IEPURAȘUL

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.