luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ICIM, executată la Târgoviște! Finala e tot mai departe

  de Special Arad | 29 martie 2015, 11:45 PM | Sport

  0

  CSM Târgoviște și Univ. Goldiș ICIM Arad au disputat primul meci al semifinalei Ligii Naționale de baschet feminin. Arădencele au suferit o înfrângere drastică pe terenul marii rivale, scor 53-79, scrie pe pagina de facebook a clubului BC ICIM.

  Doar debutul jocului a fost echilibrat. Singurul moment în care echipa noastră a avut avantaj pe tabela de marcaj a fost la 3-2 în minutul 1:30. De atunci, pe parchetul Sălii Sporturilor din Târgoviște a existat o singură echipă, Aradul având doar câteva reacții de revenire, și acelea destul de palide, scrie acceași sursă.

  Ca seară să fie completă pentru ICIM, cea mai bună marcatoare a arădencelor în acest sezon, Simmons a suferit o accidentare care a împiedicat-o să mai revină pe teren până la finalul meciului.

  Următorul meci are loc miercuri, ora 18:15, la Sala Polivalentă din Arad. Seria Târgoviște – Arad se dispută după sistemul cel mai bun din trei jocuri.

  Marcatoare:

  CSM Târgoviște: Givens 30 puncte, Coker 14, Green 11 (1×3), Poole 9 (1×3), Stoenescu 9 (3×3), Huţanu 4, Olah 2.

  ICIM Arad: Engelman 14 puncte (1×3), Samburska 10, Broomfield 7, Plouffe 6, Simmons 6 (2×3), Brosovszky 5 (1×3), Crăciun 3, Milovanovic 2.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.