Iată deviza oricărui ziarist care vrea să supraviețuiască – de la prietenii noștri din Moldova… să trăiască toată lumea!

  de Lucian Valeriu | 16 decembrie 2014, 9:32 AM | Pamflet | Recomandările editorilor

  2

  „Șezi blând și enervează lumea!” – iată esența; iată postulatul profesiei de ziarist! Am luat poza, fix așa cum e aici, de la un procuror criminalist de pe wall, care, la rându-i, a împărtășit-o de pe gandul.md – 267,795 likes, cu al meu cu tot… așa că, vezi bine, niște autorități și prieteni.
  Mi-am pus-o – firesc! – status – sub afirmația categorică Deviza oricăriu ziarist ar trebui să fie asta!
  Mâța blândă care zgârie rău a democrației… iată metafora, cu imagine cu tot! – comentam, distrându-mă pe seama coincidențelor dumnezeiești pe care ni le aduce soarta dacă ne respectăm micile adevăruri… comentam răspunzându-i unui coleg care simtise nevoia să completeze: Ar mai fi de adaugat: ” in asa fel incat sa ramai PLATIT”,comentam: Cristi, sau PLĂTEȘTE-TE SINGUR!… comentam unde altundeva decât pe Facebook?…

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Singurul sentiment pe care merită să-l pui în lucrul vieții (de ziarist și înafară) este cel al Adevărului. El îți dă puterea blândeții înțelepciunii dar și ascuțișul ghearei atunci când se impune. Fii blând dar luptă neînfricat iar gheara panei cu care înșiri adevăruri să scrijelească precum diamantul. Grumpy n-are chef de lume dar e cel mai prețios aspect de tratare a lumii. Blând, deci enervant. Sacru, deci enigmatic. Extrem de periculos. Deci foarte de neatins.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.