sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Iacob ar putea lipsi cu Buzăul! Balint se gândește că UTA poate ajunge chiar de mâine pe primul loc

  de Lucian Dănilă | 12 noiembrie 2019, 6:41 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UTA se întoarce la Arad după două deplasări pe terenurile unor adversari importanți din Liga a 2-a, Universitatea Cluj și FC Argeș. Arădenii au adunat două puncte după două rezultate de egalitate și acum vizează toate cele trei puncte puse în joc contra Gloriei Buzău.

  „Revenim acasă, pe propriu stadion, într-o etapă care se desfășoară la o oră nepotrivită pentru suporterii noștri. Chiar și așa, însă, sper să găsească o modalitate așa încât să fie alături de noi, pentru că aportul lor este extrem de important, mai ales că suntem, din nou, în fața unui meci dificil. Nu știu dacă pot spune că în ultima perioadă am avut un joc ușor, parcă de la etapă la etapă adversarii se mobilizează din ce în ce mai bine împotriva noastră, dar și pentru noi acest fapte un stimul suplimentar. Legat de Gloria Buzău, trebuie să ne gândim că din postura de nou-promovată a început destul bine campionatul, a fost chiar în frunte, chiar dacă acum a coborât în clasament. Adversarul are în componență jucători cu calitate, precum V. Alexandru, V. Munteanu, Bourceanu, Huiban sau Balauru, dar este extrem de important cum vom fi noi la ora meciului. Chiar dacă e o perioadă încărcată și ne confruntăm cu destule indisponibilități, băieții care vor intra în teren conștientizează importanța punctelor puse în joc. Vrem să cunoaștem, din nou, gustul victoriei, deoarece venim după două remize, care nu neapărat ne mulțumesc, chiar dacă au fost câștigate două puncte pe terenuri dificile, în fața unor adversari incomozi. Acum, însă, ne dorim victoria, să rămânem măcar pe locul doi, dar, cu ajutorul rezultatelor, poate reușim să devenim lideri după această etapă”, a spus Gyuszi Balint la conferința de presă din această după amiază.

  balint bun

  Liderul clasamentului, CS Mioveni, joacă mâine seară de la ora 19.30, pe teren propriu cu Rapid. Dacă nu câștigă, iar UTA ia toate cele trei puncte din disputa cu Gloria Buzău, gruparea din Arad va fi noul lider.

  Balint spune că UTA nu îi va putea folosi pe mai vechii accidentați Coulibally, Pușcaș, Ciucur și Stancu, la care se adaugă sută la sută Lorenzi și Isac. De asemenea, Șeroni are șanse infime de a fi chiar și rezervă, acesta acuzând probleme la gambă după jocul de la Pitești, acolo unde a început ca titular. Revine după suspendare Cipri Rus.

  Marea problemă este în poartă. Florin Iacob a acuzat dureri la aductori, iar staff-ul tehnic al „Bătrânei Doamne” va lua mâine dimineață o decizie în ceea ce privește folosirea lui la meciul de mâine.

  Meciul UTA – Gloria Buzău începe la ora 14 și va fi transmis în direct de TV Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.