vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  I-am lăudat degeaba! CS Victoria Nădlac și HC Beldiman Arad au retras echipele juvenile înaintea startului de campionat!

  de Dan Lazăr | 30 ianuarie 2021, 9:12 AM | Nădlac | Sport | Știri Arad

  0

  Anunțam, la începutul lunii, că CS Victoria Nădlac salvează onoarea handbalului feminin arădean, fiind singurul club cu echipe înscrise în campionatele organizate de FR de Handbal. Din păcate, echipa de junioare II a clubului din orașul arădean a fost retrasă încă înainte de startul primei runde, astfel că la turneul care a avut loc în această săptămână în Seria F au participat 6 echipe, în loc de 7, din Timișoara (2), Făgăraș, Băile Herculane, Hunedoara și Ghimbav.

  Mai rămâne însă o speranță ca semicercul handbalul feminin arădean să nu fie chiar gol, junioarele III ale CS Victioria Nădlac fiind repartizate în seria K, alături de 3 echipe din Timișoara: Șc. Gen. nr. 7, LPS Banatul, HC Cîțu, și CSM „Mihai Viteazul” Vulcan (jud. Hunedoara). Răspunsul îl vom afla în data de 9 aprilie, când este programat startul acestei categorii.

  Citește și: Nădlacul salvează onoarea Aradului în handbalul feminin. Helmuth Bernard a înscris două echipe în competițiile organizate de FRH

  Veștile rele vin și dinspre semicercul băieților, unde în Campionatul Național de juniori I HC Beldiman Arad a renunțat deja la participare, în Grupa F rămânând, pentru turneul ce debuteză în 4 februarie, 4 echipe din: Caraș-Severin (CSM Reșița), Hunedoara (CSȘ Hunedoara) și Timiș (LPS Banatul și SCM Politehnica Timișoara).

  Gestul a fost copiat și la nivelul juniorilor III, HC Beldiman spunând „pas”, în Grupa E mai rămând 4 formații: Șc. Gen. 7, LPS (ambele Timișoara), CSC Moșnița Nouă și CS Giroc-Chișoda (ambele din județul Timiș).

  Iată că handbalul arădean a ajuns, din nou, într-o situație critică, la nivel de performanță, în doar câteva luni dispărând prim-divizionara feminină CS Crișul Ch. Criș, divizionara secundă masculină HC Beldiman, plus exemplele de mai sus…

  Citește și: Handbal juvenil: Adversare schimbate pentru handbalistele de la CS Victoria Nădlac. HC Beldiman Arad participă la juniori I și III

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.