duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Handbal juvenil: Adversare schimbate pentru handbalistele de la CS Victoria Nădlac. HC Beldiman Arad participă la juniori I și III

  de Dan Lazăr | 14 ianuarie 2021, 7:14 AM | Nădlac | Sport | Știri Arad

  0

  Număr redus de echipe, față de sezoanele anterioare, retragere pe bandă rulantă sunt auspicile sub care încearcă handbalul juvenil să revină pe parchet.

  După ce inițial FRH a anunțat că, la categoria junioare III, CS Victoria Nădlac (antrenor Helmuth Bernard), va juca într-o serie cu alte șase formații, CSȘ Dr. Tr. Severin, Unirea Sânnicolau Mare și Lic. Teo. „T. Vuia” Reșița s-au retras, în seria K mai rămând doar 3 echipe din Timișoara: Șc. Gen. nr. 7, LPS Banatul, HC Câtu. Ce va fi până la data de 10 aprilie, când este programat startul, rămâne de văzut.

  La nivelul junioarelor II (Under 17), CS Victoria Nădlac a fost repartizată inițial în Seria K, alături de echipele: LPS Banatul, HC Cîtu (ambele din Timișoara), Unirea Sânnicolau Mare și Lic. Teoretic „Traian Vuia” Reșița. Din aveastă săptămână, Seria K nu mai există, arădencele și cele două grupări din Timișoara ajungând în Seria F, alături de: ACS „Traian Lalescu” Hunedoara, CSM Făgăraș și ACS Sporting Ghimbav (anbele jud. Brașov).

  Primul turneu, tur, va avea loc între 27-31 ianuarie, echipa din Hunedoara fiind prima adversară a fetelor din Nădlac.

  Citește și: Nădlacul salvează onoarea Aradului în handbalul feminin. Helmuth Bernard a înscris două echipe în competițiile organizate de FRH

  Pe semicercul băieților, Campionatul Național de juniori I propune în sezonul 2020-2021 doar 6 serii, HC Beldiman Arad făcând parte din Grupa F, alături de echipe din: Caraș-Severin (CSM Reșița), Hunedoara (CSȘ Hunedoara) și Timiș (LPS Banatul și SCM Politehnica Timișoara).

  Primul meci al jucătorilor antrenați de George Beldiman este programat în 4 februarie, cu CSȘ Hunedoara, în cadrul turneului tur.

  La juniori III, cu 7 serii la start, HC Beldiman face parte din Grupa E, alături de: Șc. Gen. 7, LPS (ambele Timișoara), CSC Moșnița Nouă, CS Giroc-Chișoda (ambele din județul Timiș) și CSM Reșița.

  Teoretic, întrecerea va debuta în 10 martie, cu un turneu în care primul adversar al arădenilor va fi LPS Banatul Timișoara.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.