Nădlacul salvează onoarea Aradului în handbalul feminin. Helmuth Bernard a înscris două echipe în competițiile organizate de FRH

  de Dan Lazăr | 3 ianuarie 2021, 3:05 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Sportul cu mingea pe semicerc suferă în județul nostru, mai ales după ce Crișul Ch. Criș a „aruncat prosopul” la prima experiență în Liga Florilor, iar HC Beldiman Arad nu s-a mai înscris în liga secundă masculină.

  În aceste prime zile ale anului 2021, FR de Hanbdal a anunțat componența grupelor din Campionatele Naționale de junioare, însă Aradul este reprezentat doar de către CS Victoria Nădlac.

  La nivelul junioarelor II (Under 17), CS Victoria Nădlac a fost repartizată în Seria K, alături de echipele: LPS Banatul, HC Cîtu (ambele din Timișoara), Unirea Sânnicolau Mare și Lic. Teoretic „Traian Vuia” Reșița.

  Primul turneu va avea loc între 27-31 ianuarie.

  Clubul de la vamă s-a înscris și la categoria junioare III, formația pregătită de Helmuth Bernard urmând să întâlnească pe: CSȘ Dr. Tr. Severin, Șc. Gen. nr. 7, LPS Banatul, HC Câtu (toate din Timișoara), Unirea Sânnicolau Mare și Lic. Teo. „T. Vuia” Reșița.

  Față de categoriile superioare ca vârstă, junioarele III vor debuta doar în luna februarie.

  Seriile georgrafice se vor juca în 2 turnee (tur-retur), iar primele două clasate (la U17 și U15), se califică în faza următoare, Grupele Valoare (alte 2 turnee tur-retur). Mai departe, primele 8 echipe din țară își vor disputa medaliile la Turneul Final (luna iunie).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.