Hugh Grant la Oscar: Ca un coi în căldare!





Bine, n-a zis-o exact așa, exact a zis „scrotum”, adică scrot, adică, știți dumneavoastră, punguța aia de doi bani a bărbaților în care își țin biluțele. Numai că expresia noastră pare să exprime destul de bine ce a vrut să zică Grant.
Cu Hugh e o problemă mai veche: absolvent de Oxford la literatură, este englez sadea și are așa un simț al umorului pe care americanii l-au uitat de mult.
Omul a venit la Los Angeles, la teatrul acela care arată în zilele obișnuite ca o magazie mai mare la noi, să prezinte și el, împreună cu Andie MacDowell, premiul pentru design. Atribuit filmului nemțesc, știți, acela care a luat cele mai multe după cela care a luat cele mai multe, Hugh și-a început discursul afirmând că ei au venit cu Andie mai mult ca să exemplifice valoarea și eficiența unei loțiuni de față – nu intrăm în amănunte, Andie chiar face reclamă la produse cosmetice –, așa încât ia, uitați-vă la Andie care nu scapă o zi să nu o folosească, ceea ce se și vede, fiindcă e în continuare „stunning”, adică copleșitoare așa mai pe românește, în timp ce el, Hugh, n-a pus în viața lui pe față o picătură, așa că nu e de mirare că fața lui e „basically, a scrotum”.
Și a arătat, desigur, spre fața despre care era vorba, fără să scoată un zâmbet, în fond, orice englez adevărat știe că dacă zâmbești atunci când spui un banc, ai stricat din start poanta.
A urmat pe urmă – de fapt, a fost înainte, dar s-a aflat mai târziu – interviul cu o tânără reporteriță, fostă frumusețe plus-size (da, mai nou trebuie să ni se explice că nu doar femeile de 45 de kile sunt frumoase), mai puțin dotată la mansardă, care a creat mare tulburare pe Twitter, știut fiind că americanii se tulbură mai nou doar pe acolo.
La întrebările cam simpluțe puse de Ashley Graham – așa se numește frumusețea plus-size – Grant a fost foarte laconic și expresiv în același timp. Privitor la Oscar, a spus că e un bâlci al deșertăciunilor, numai că el trimitea la literatură, nu la revista Vanity Fair, a mai zis că în mod special nu este interesat de cine ce câștigă, iar când domnișoara a pomenit de filmul în care apare și el, i-a spus: trei secunde, atâta sunt pe ecran. Și nu știa nici numele croitorului care i-a făcut costumul.
Cert este că site-urile sociale americane sunt pline mai nou de revoltă la „mojiciile” lui Hugh, fără să își dea seama că au făcut din el o vedetă a galei din acest an.
Comentariile portalului
Pentru asta folosiți aeroportul pentru motoare turate și Festivaluri de proșt gust gen aoa toate abonate la bani publici .aeroportul trebuie folosit pentru zboruri nu pentru sindrofii politice
Ipocrizia generalizată ridicată la rang de mitologie oficială...când colo....afăra-i vopsit gardu` înăuntru leopardu`
Stimați reprezentanți ai legii, o singură întrebare aș avea: În curtea DSP-ului oare când catadicsiți a vă uita, la neregulile cât carul, în urma multor, (...)