marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  HTC vrea să încerce din nou cu smartphone-urile. Primul model 5G, în iulie

  de Special Arad | 9 iunie 2020, 10:29 AM | IT | Recomandările editorilor

  0

  (foto: androidpit.com)

  Producătorul taiwanez HTC s-a concentrat în principal pe căștile de realitate virtuală de ceva timp, dar se pare că încă nu vrea să rămână în urmă atunci când vine vorba de smartphone-uri. Pe undeva este normal, anul 2020 va fi anul conectivității 5G și HTC vede o oportunitate în acest lucru. Așadar, anul acesta așteptăm primul smartphone 5G de la HTC Corporation (High Tech Computer Corporation).

  Conform site-ului german WinFuture, HTC intenționează să lanseze noi smartphone-uri pe la jumătatea anului. Noua piață a dispozitivelor capabile 5G este tentantă în această privință privință pentru compania din Taiwn. Se spune că unul dintre modelele planificate aduce suport pentru noua tehnologie mobilă 5G.

  Primul smartphone 5G de la HTC ar trebui să apară în iulie, după ce în iunie este așteptat un alt model nou, care vine „doar” cu suport 4G. Probabil smartphone-ul HTC 4G va fi destinat în primul rând clienților care preferă telefoane din gama medie. Același lucru ar putea fi valabil și pentru primul smartphone 5G de la HTC. Este posibil ca HTC să testeze piața 5G și începe cu un model mai puțin scump, înainte de a lansa unul high-end de ultimă generație.

  Conform ultimelor informații, se pare că HTC intenționează să folosească un nou procesor Qualcomm, situat sub Snapdragon 765 5G. Acest procesor se găsește în modelul mid-range Samsung Galaxy A71 5G, versiunea pentru Statele Unite. Venind cu un procesor puțin mai slab, sigur viitorul smartphone HTC 5G nu se va ridica la nivelul acestui telefon Samsung.

  Revenind la procesorul ce va fi folosit de HTC, acesta ar putea fi cipul recent văzut cu numărul de model intern SM6350, adică primul procesor capabil de 5G din seria Snapdragon 600. Nu știm dacă cipul va fi folosit în primul telefon 5G al HTC, care este așteptat în iulie, este doar o presupunere, dar vehiculată de mai mulți specialiști din domeniu.

  Nu există informații suplimentare despre dispozitivele HTC planificate pentru lansare. Important este că HTC, un producător ale cărui smartphone-uri au fost și sunt apreciate de clienți, se va lansat pe piața 5G. În urmă cu câteva săptămâni, au apărut câteva schițe cu viitorul telefon și informația că acesta se va numi HTC Desire 20 Pro și, ca design pare fi o combinație dintre OnePlus 8 și Xiaomi Mi 10. Acesta va fi probabil dispozitivul mid-range, care va veni fără suport 5G, se pare cu Snapdragon 600, 6GB de memorie RAM și trei camere la spate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.