joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Update Hoțul care a furat încasările de la Castelul Corvinilor a fost prins. Vezi ce a pățit în timpul „loviturii”

  de - | 7 mai 2017, 10:36 AM | Regional

  0

  Titlul inițial: Au furat toate încasările! Lovitură de zile mari la cel mai vizitat obiectiv turistic din vestul României (02.05.2017)

  Hoții au golit casieria unui important obiectiv turistic, după minivacanța de 1 Mai.

  Jaful s-a dat la Castelul Corvinilor din Hunedoara, informează sursadevest.ro. Banii încasați în ultimele zile din taxa de intrare au fost furați, casieria fiind spartă în cursul nopții trecute. Potrivit celor care se ocupă cu administrarea Castelului, este vorba despre circa 170.000 de lei.

  Poliția a fost anunțată, marți dimineața, de agenții de pază care au constatat spargerea.

  Au loc cercetări într-un dosar pentru infracţiunea de furt calificat, după ce Poliţia a fost sesizată de reprezentanţii Castelului Corvinilor, cu privire la comiterea infracţiunii”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

  Politistii au deschis acum o achetă pentru a-i prinde pe fătași și a recupera prejudiciul. Este luată în calcul și posibilitatea ca cel sau cei care au spart casieria să fi rămas în interiorul clădirii după terminarea programului de vizită.

  Suma furată este una impresionantă, în condițiile în care numărul vizitatorilor a fost unul extrem de mare în minivacanța de 1 Mai. Taxa de intrare la acest obiectiv turistic este de 30 de lei pentru adulți, 5 lei pentru elevi și studenti și 10 lei pentru pensionari.

  Sursa: sursadevest.ro

  UPDATE – Hoțul care a furat încasările de la Castelul Corvinilor a fost prins

  Polițiștii au reușit să-l captureze pe cel care la începutul săptămânii a dat o spargere la Castelul Huniazilor din Hunedoara, golind caseria și furând aproximativ 170.000 de lei. Este vorba de un tânăr de 30 de ani.

  Jurnaliștii de la opiniatimisoarei.ro scriu că bărbatul a fost găsit de polițiști în Spitalul Municipal Hunedoara, unde hoțul ar fi ajuns după ce și-a rupt un picior în timp ce escalada zidurile castelului.

  „Suspectul a fost ridicat de polițiști din incinta Spitalului Municipal Hunedoara (secția Ortopedie) și audiat în legătură cu infracțiunea de furt calificat, comisă în noaptea dintre 1 și 2 mai. În urma probatorului administrat și a efectuării unei percheziții domiciliare la locuința bărbatului, față de acesta a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

  Bărbatul va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat. Totodată, se pare că o parte din suma sustrasă a fost recuperată.

  Sursa: opiniatimisoarei.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.