Hoții își deschid magazin second-hand de mobilă în Arad. Barul One More Beer a rămas fără masă și scaune! | Video

  de Special Arad | 28 ianuarie 2019, 3:04 PM | Recomandările editorilor | Strada

  1

  „Să îți faci vara sanie, iar iarna car” e o vorbă din bătrâni pe care  doi tineri au adaptat-o la vremurile noastre și au reușit să fure din fața barului One More Beer, trei scaune și o masă mică de terasă. Cu un tupeu, cu care ne-am obișnuit deja, aceștia au fost atenți ca cei din interiorul barului să nu îi observe, au pus scaunele unul peste altul, au luat masa și duși au fost.

  Din videoul postat pe Facebook se poate vedea cum erau aceștia îmbrăcați, iar cine poate oferi informații cu privire la identitatea acestora este rugat să contacteze poliția, poate se mai poate recupera prejudiciul.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.