Hong Kong-ul, sub semnul luptelor de stradă! Grenade lacrimogene, lansate împotriva demonstranților

  de - | 3 august 2019, 6:47 PM | Internaţional

  0

  (foto: NY Times)

  Forţele de ordine din Hong Kong au lansat sâmbătă grenade lacrimogene împotriva manifestanţilor prodemocraţie.

  Luptele stradale au avut loc în faţa unui comisariat de poliţie situat într-un cartier turistic din Hong Kong, după ce unii dintre protestatari au aruncat cu proiectile peste poarta complexului.

  Poliţia a lansat mai multe salve de gaz lacrimogen în cartierul Tsim Sha Tsui, respingându-i pe manifestanţi spre străzi frecventate de obicei de curioşi şi turişti.

  Forţele de ordine au luat această decizie pentru a elibera străzile, care erau ocupate de mai multe ore de protestatari, în cadrul unor ample demonstraţii antiguvernamentale în desfăşurare, relatează Agerpres.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.