miercuri, 4 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  Arădenii, invitați de jandarmi în Parcul Mihai Eminescu cu ocazia împlinirii a 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei

  de Special Arad | 29 martie 2023, 1:23 PM | Știri Arad

  0

  Arădenii sunt așteptați sâmbătă, 1 aprilie, începând cu ora 10:00, în parcul Mihai Eminescu, acolo unde jandarmii arădeni își vor prezenta tehnica și armamentul din dotare, dar și partenerii canini: Civa, Cita, Sun și Fala, totul în contextul împlinirii a 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. Mai mult, jandarmii au pregătit și câteva exerciții demonstrative pentru cei care vor veni să-i vadă sâmbătă.

  „Română sărbătorește – în 3 aprilie – 173 de ani de la înființare. Pentru a marca acest moment aniversar, Jandarmeria Arad organizează sâmbătă, 1 aprilie, începând cu ora 10.00, în Parcul Mihai Eminescu, din municipiul Arad o prezentare cu tehnica și armamentul din dotare, uniforme și echipamente specifice misiunilor și autospecialele folosite în misiuni specifice. Cu această ocazie vor fi prezentate publicului arădean exerciții demonstrative și exerciții cu partenerii canini: Civa, Cita, Sun și Fala. Cei interesați de o carieră militară pot afla detalii despre admiterea în instituțiile de învățământ ale Jandarmeriei Române, direct de la specialiștii de resurse umane care le vor răspunde la toate întrebările și le vor oferi pliante cu toate informațiile necesare. Copiii sunt invitați să participe la o activitate interactivă la sfârșitul căreia vor fi premiați, primii trei concurenți, în ordinea punctajului obținut”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Arad.

  Citește și: Jandarmeria arădeană la raport! Câte misiuni au îndeplinit jandarmii într-o lună • Special Arad · ultimele știri din AradSpecial Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.