marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ho-Ho-Ho! La Arad, Crăciunul vine în octombrie

  de Raluca Medeleanu | 10 octombrie 2018, 2:00 PM | Strada

  0

  Prea mult scandal, prea multe gânduri negative în ultima vreme, prin urbea noastră, pe tema fierbinte a referendumului ăsta care dezbină oameni. Ca să mai liniștească spiritele și ca să ne amintească să fim mai buni, mai marii Aradului au hotărât să organizeze mai repede cea mai cunoscută sărbătoare care promovează iubirea, înțelegerea, căldura familială.

  Doamnelor și domnilor, așadar, vă anunțăm că s-a dat oficial startul la Crăciun, căci despre asta vorbim aici, chiar acum, în luna octombrie. Inaugurarea s-a întâmplat pe podul din Grădiște, unde trecătorii se pot bucura, noaptea, de luminițele specifice iubitei sărbători de iarnă…ăăăă… pardon, de toamnă.

  Cu această ocazie și noi, cei de la Special Arad, vă urăm Crăciun Fericit cu multă iubire și înțelegere!

  (ne cerem scuze pentru calitatea proastă a imaginilor, însă inaugurarea ne-a luat pe nepusă masă, astfel că a trebuit să pozăm cu ce am avut la îndemână)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.