Hlistei: „Este cel mai important joc al carierei mele”

  de Lucian Dănilă | 10 aprilie 2014, 2:28 PM | Sport

  0

  Cătălin Hlistei este pariul fotbalului arădean pentru următorii ani. Foarte talentat, tânărul jucător al echipei UTA Bătrâna Doamnă spune despre meciul de la Pecica că este „până acum cel mai important meci al carierei mele”.

  Mijlocașul Bătrânei Doamne a reușit faza meciului la partida din tur, când, după o cursă de 60 de metri l-a pus pe Măgulean în poziție de singur cu portarul Grozav și acesta nu a ratat ținta, marcând pentru 3-1. „Îmi amintesc cu plăcere acea fază. Era 2-1 pentru noi și Pecica a ratat două bune ocazii, iar pe contratac am luat mingea, am driblat câțiva jucători adverși și am pasat pentru 3-1. Vreau și acum să îmi ajut echipa pentru că este foarte important pentru noi să câștigăm acest meci, să luăm toate punctele și să urcăm în fruntea clasamentului. Dacă câștigăm, în proporție de 85 la sută vom câștiga campionatul”, spune Hlistei.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.