duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Heineken România își închide una dintre fabrici: „Fabrica a funcționat mult sub capacitate de câțiva ani”

  de - | 25 septembrie 2022, 11:28 AM | Business

  0

  Una din cele patru fabrici pe care le are Heineken în România va fi închisă. Anunțul a fost făcut chiar de compania din industria berii.

  Heineken România informează, într-un comunicat de presă, că, din septembrie 2023, va închide fabrica din Constanța.

  Compania afirmă că fabrica a funcționat mult sub capacitate de câțiva ani.

  HEINEKEN România anunță intenția de a înceta activitatea în fabrica din Constanța, cu aproximație în septembrie 2023.

  Suntem mândri de tradiția noastră în fabricarea berii, din Constanța, însă fabrica a funcționat mult sub capacitate de câțiva ani. Este necesar să avem cea mai eficientă amprentă de producție pentru a asigura creșterea și investiții suplimentare, pe termen lung.

  HEINEKEN România va transfera, în timp, elemente ale capacităților de producție și ambalare ale fabricii din Constanța către celelalte fabrici, din Craiova, Miercurea Ciuc și Ungheni. Vom continua, de asemenea, să investim semnificativ în cele trei fabrici rămase, pentru a ne susține ambiția de creștere și dezvoltare durabilă, păstrând o prezență puternică pe piața românească și în comunitățile în care activăm.

  Cunoaștem impactul pe care această decizie îl are asupra colegilor noștri din Constanța, ale căror muncă și dăruire le respectăm și le apreciem profund. În acest moment, ne concentrăm să îi sprijinim pe colegii noștri în mod corespunzător pe durata acestei tranziții”, informează Heineken România.

  sursa: bugetul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.