HBO Max se lansează în România pe 8 martie. Conturile HBO GO vor fi transformate automat în Max

  de - | 1 February 2022, 2:20 PM | Naţional | Pop Culture

  0

  Serviciul de streaming HBO Max va fi lansat în 15 țări europene pe 8 martie, printre care România, Polonia și Portugalia, informează Biziday. Astfel, platforma este disponibilă în 61 de țări și teritorii din Europa și America. A intrat în Europa în octombrie, prin lansarea în țările nordice și Spania, cu o serie de oferte promoționale pentru a atrage clienți Netflix și Disney.

  Abonamentul lunar pentru HBO Max este de 4,99 de euro pe lună, iar cei care se înscriu până la finalul lunii martie vor avea o reducere de 33%, adică vor plăti 3,99 euro pe lună. Reducerea se va aplica pe toată durata păstrării abonamentului, chiar dacă prețul întreg se va modifica. Tot 3,99 pe lună vor plăti și cei care au deja HBO GO: Odată cu lansarea HBO Max pe 8 martie, contul HBO GO va deveni cont HBO Max. Canalele TV HBO vor putea fi urmărite și după lansarea HBO Max”, explică compania.

  Serviciul include acces la filmele Warner Bros., HBO, DC Films, Cartoon Network, Max Originals și altele. Anumite titluri vor fi disponibile în 4K.

  În această vară (dată exactă neanunțată deocamdată) se va lansa în România și serviciul de streaming Disney+.

  Sursa: Biziday

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.