miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Serviciul de streaming Disney+ se va lansa în acest an și în România

  de - | 26 ianuarie 2022, 11:53 AM | Naţional | Pop Culture

  0

  Disney+, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company a anunţat oficial că va intra pe piaţa din România, potrivit Variety, citat de Pagina de Media.

  Compania a confirmat lansarea în 42 ţări şi 11 teritorii, în această vară, inclusiv în România. Disney+ oferă seriale şi filme marca Walt Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, precum și pachetul Star, care conține producții marca FX, Freeform, Hulu, ABC Signature, 20th Television, 20th Century Studios, Searchlight Pictures, Touchstone Pictures și Hollywood Pictures.

  Iniţial, Disney+ trebuia să fie disponibil din octombrie în România şi în ţările vecine, după cum a relatat anul trecut Paginademedia.ro.

  Lista completă a țărilor în care Disney+ va fi disponibil din vara acestui an este următoarea: Albania, Algeria, Andorra, Bahrain, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Egipt, Estonia, Grecia, Ungaria, Irak, Israel, Iordania, Kosovo, Kuweit, Letonia, Liban, Libia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Muntenegru, Maroc, Macedonia de Nord, Oman, Palestina, Polonia, Qatar, România și San Marino.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.