Haos în Liga 2! Partida FC Argeș – CS Mioveni a fost amânată după ce o persoană din cadrul clubului piteștean a fost depistată pozitiv

  de Lucian Dănilă | 14 iulie 2020, 11:03 AM | Sport

  0

  Departamentul de competiții al Federației Române de Fotbal a amânat meciul programat inițial azi, 14 iulie, de la ora 20:00, după ce o persoană din cadrul clubului FC Argeș a fost depistată pozitiv, scrie frf.ro.

  Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional.

  Decizia a fost luată având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul unei videoconferințe ce a avut loc înainte de startul play-off-ului, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile.

  DSP Argeș a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Pitești.

  Reprezentanții mass-media sunt rugați să respecte confidențialitatea informațiilor medicale și să evite să dezvăluie identitatea celor afectați de COVID-19, scrie frf.ro.

  Este a doua partidă amânată în play-off-ul din Liga 2 după ce în prima etapă, Petrolul Ploiești nu s-a prezentat la Arad pentru partida cu UTA după ce mai mulți jucători și persoane din cadrul clubului au fost depistate pozitiv cu virusul COVID-19.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.