sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Hamas a anunțat că va executa public ostaticii dacă Israelul va continua să bombardeze Gaza

  de - | 9 octombrie 2023, 10:30 PM | Internaţional

  0

  (foto: captură video Welt/Youtube)

  Un anunț important a fost făcut de purtătorul de cuvânt militar al Brigăzilor Al-Qassam, Abu Ubaida.

  Purtătorul de cuvânt al Al Qassam, Abu Obedia: „Vom vorbi cu inamicul cu limbajul pe care îl cunoaște – violența, și am decis să punem capăt terorismului entității fasciste sioniste față de națiunea noastră.”

  „La orice luare în vizor a poporului nostru fără avertisment, vom răspunde prin uciderea unui ostatic dintre civilii inamicului”, a mai declarat reprezentantul aripii militare a Hamas.

  Israelul a decis că atacurile sale asupra țintelor teroriste din Gaza vor fi efectuate cu mare forță și amploare, chiar și cu prețul de a-i răni pe israelienii care sunt ținuți prizonieri în Gaza, a declarat o sursă guvernamentală de rang înalt reporterilor, potrivit Times of Israel.

  Sursa precizează că, dacă Israelul are informații precise din partea serviciilor de informații cu privire la locația israelienilor captivi, se va abține, bineînțeles, să atace în acel loc specific. Dar, atât timp cât nu există astfel de informații, toate țintele Hamas vor fi atacate.

  sursa: Știri pe surse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.