Halatele albe au fost puse în cuier… Trei medici de la Spitalul Județean și-au încheiat cariera

  de Andreea Daniela B. | 11 iunie 2021, 3:14 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Facebook/Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad)

  Vine o vreme în care mulți „eroi” renunță la carieră, își pun deoparte halatele albe și se opresc din a mai salva vieți. Același lucru se întâmplă acum și cu trei dintre cei mai buni medici ai Spitalului Județean. Aceștia au fost la patul pacientului mai bine de 30 de ani și au luptat în prima linie cu pandemia Covid-19. După un an de zile în care și-au amânat plecarea, în sfârșit  venit perioada în care se vor bucura de bine meritata pensie.

  Este o pierdere pentru spitalul nostru însă ne bucurăm că au fost colegele noastre și că mulți dintre noi am avut ocazia să învățăm din experiența lor”, spun medicii Unității Primire Urgențe Arad.

  Conform reprezentanților spitalului, dr. Ana Aurelia Aconi, dr. Mirela Hajdu și dr. Nicoleta Kigyossy – medici primari medicină de urgență – au împlinit frumoasa vârstă de pensionare încă de anul trecut însă au decis să rămână pe baricade pentru a salva vieți împreună cu colegii lor, pe parcursul pandemiei.

  Se spune că medicii din urgențe sunt dependenți de adrenalină pentru că altfel nu ar putea rezista atâția ani în acest serviciu. Așadar în cazul în care simt nevoia de puțină adrenalină, noi le așteptăm, cu drag, oricând la UPU să ne dea o mână de ajutor pentru că întotdeauna avem nevoie! Le dorim cât mai mulți ani în bine meritata pensie, liniște și sănătate! Le mulțumim că au fost colegele noastre”, mai spune colectivul UPU Arad.

  Pe această cale, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad le transmite doamnelor dr. Hajdu, dr. Kigyossy și dr. Aconi toată recunoștința pentru activitatea medicală, multă sănătate și mulți, mulți ani frumoși în pensie!”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.