duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint: „Va fi un meci complicat cu Snagov”. De ce spune antrenorul echipei UTA acest lucru?

  de Lucian Dănilă | 30 august 2019, 8:09 AM | Sport

  0

  Gyuszi Balint atrage atenția asupra dificultății partidei pe care echipa antrenată de el, UTA, o va susține sâmbătă în compania echipei de pe ultimul loc, FC Snagov. Balint știe că UTA nu trece prin cea mai bună perioadă de la sosirea sa la Arad. Echipa vine după înfrângerea în fața Ripensiei, dar și după meciul chinuitor din cupă câștigat cu scorul de 1-0 la Pîncota, în fața celor de la Șoimii Lipova.

  „Știu că poate vi se pare ciudat să spun despre meciul cu Snagov, echipa de pe ultimul loc cu cea mai slabă defensivă dacă nu mă înșel, că vom avea o misiune destul de dificilă. Dar, susținem asta tocmai pentru că știm că trebuie să ne impunem jocul și vrem să facem treaba asta de la bun început. Cu spirit, cu atitudine foarte bună și cu realizări în ceea ce privește partea tehnico-tactică. Dar, am încredere foarte mare în grup, am încredere foarte mare în toți jucătorii atât din punct de vedere individual, cât și din punct de vedere colectiv. În plus, sunt convins că o să creștem. Fiecare meci trebuie să fie pentru noi un capitol pe care să îl parcurgem cu maturitate și, pas cu pas, să încercăm să ne dezvoltăm și bineînțeles să acumulăm puncte în clasament. Aștept o reacție a jucătorilor după înfrângerea cu Ripensia”, spune Balint.

  UTA nu îl va putea folosi pe Ivan, suspendat după eliminarea din meciul de cujpă cu Șoimii Lipova. De asemenea, Bogdan Stancu este incert după o accidentare din meciul cu Ripensia. Ar putea intra în premieră în acest sezon fundașul Alin Șeroni, dar și nou sositul de la Astra, Romario Moise. Amândoi au fost titulari la jocul cu Lipova, iar balint a fost mulțumit de randamentul lor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.