miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint: „Știam ce spectatori avem, știam publicul arădean”

  de Lucian Dănilă | 2 august 2021, 8:20 AM | Sport

  0

  Antrenorul echipei UTA, Gyuszi Balint, era dezamăgit la finalul partidei de aseară. Felicitat de mai mulți oameni din club dar și de mulți dintre suporteri, Balint mulțumea frumos dar le spunea fiecăruia: „Preferam să nu mă felicite nimeni dar să câștigăm”.

  UTA a făcut unul dintre cele mai bune jocuri pe teren propriu de la promovare până acum. Echipa roș-albă a fost aproape să învingă pe FCSB, dar golul lui Iasi Stoica din prelungiri a făcut ca meciul să se încheie la egalitate.

  „Este un pic dezamăgitor, am scăpat trei puncte importante printre degete. Vreau să îi felicit pe băieți pentru efortul depus și jocul pe care l-am făcut. Zic că am produs multe momente de fotbal bun, am reușit să practicăm un joc defensiv eficient împotriva unor jucători cu calitate individuală foarte bună.

  Trebuie să vedem partea pozitivă a lucrurilor, este un punct câștigat. Am avut situații în care puteam să ne desprindem, și ei au mai avut ocazii importante înainte de gol. Trebuie să mergem cu încredere la Botoșani pentru toate cele 3 puncte”, a spus Balint la flash-interviurile de după meci.

  Întrebat și despre atmosfera de pe arena „Francisc Neuman”, plină în proporție de 75 la sută, Balint a continuat: „Cred că noi, cei implicați direct în fenomen, ne dorim să trăim astfel de meciuri. Cred că a fost un spectacol și pentru telespectatori, am făcut tot posibilul să producem un fotbal cât se poate de bun.

  Vreau să mulțumesc publicului, a fost senzațional astăzi. Știam ce spectatori avem, știam publicul arădean, oamenii care iubesc UTA. Vreau să le mulțumesc că ne-au încurajat din primul până în ultimul minut în această seară”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.