Gyuszi Balint: „Ratarea lui Dangubic nu a fost din lejeritate, poate din prea multă dorință”

  de Lucian Dănilă | 6 November 2021, 8:15 PM | Sport

  0

  UTA a încheiat la egalitate meciul de la Mioveni și are șanse mari să încheie turul campionatului pe o poziție de play-off dacă luăm în calcul faptul că FC Voluntari și Farul, echipe care ar putea trece peste gruparea arădeană, joacă în această etapă cu FCSB, respectiv CS Universitatea Craiova.

  Partida de la Mioveni a fost una slabă, cu o echipă arădeană lentă și cu un final de joc plin de emoții. Totuși, UTA putea tranșa partida încă din prima parte, atunci când Dangubic a ratat singur cu poarta goală. Au mai fost acele ocazii mari ale lui Miculescu și Roger, dar Mioveni a avut în ultimele minute ale partidei câteva ocazii mari prin brazilianul Garutti, ocazii la care Bătrâna Doamnă a avut un portar inspirat, Balauru, dar și un uriaș noroc pentru că mingea l-a lovit pe Erico în cap…

  Antrenorul Gyuszi Balint spune că vrea să extragă părțile pozitive din acest joc, dar și din acest tur de campionat care arată un progres vizibil comparativ cu sezonul trecut.

  „Trebuie să luăm părțile pozitive din acest joc, chiar dacă frustrarea rămâne. Am controlat jocul, chiar dacă am întâlnit o echipă arțăgoasă și bine organizată, iar pe această cale îl felicit pe antrenorul Alexandru Pelici. Am ratat din nou ocazii foarte mari, dar așa se întâmplă în fotbal, iar pe final au ratat ei ocazii mari. Este un punct care se adaugă zestrei noastre și putem spera să ne batem acolo sus.

  Am fost determinați și hotărâți să obținem această victorie, dar este păcat de efort. Astăzi puteam obține mai mult.

  Ratarea lui Dangubic nu a fost din lejeritate, poate dintr-o dorință prea mare.

  În ultimele 25-30 de minute am ajuns foarte greu la poartă și încă o dată spun, trebuie să rămânem cu ceea ce a fost pozitiv în acest meci. Comparativ cu sezonul trecut suntem pe plus, atât ca joc cât și ca puncte. Suntem în grafic, în prima jumătate a clasamentului, iar după această pauză ne concentrăm pe programul pe care-l avem, ne așteaptă meciuri foarte grele.”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.