Gyuszi Balint: „Până miercuri sper să se concretizeze discuțiile alți doi jucători”

  de Lucian Dănilă | 3 January 2022, 9:04 PM | Sport

  0

  Antrenorul echipei UTA, Gyuszi Balint, a renunțat în această iarnă la nu mai puțin de opt jucători din lotul cu care a început campionatul. Au plecat Florin Ilie, Tomozei și Bustea, se negociază rezilierea contractelor lui Hora și Antal, Mar și Mociu urmează să fie împrumutați, iar Tudor Călin se întoarce la Ripensia, echipă care-l deține în coproprietate cu UTA.

  A sosit atacantul lituanian Karolis Laukzemis, vârful echipei naționale a Lituaniei, dar Balint mai vrea trei jucători.

  „Eu sper ca, cel puțin până la plecarea în Antalya, să se concretizeze discuțiile cu cel puțin doi dintre jucătorii pe care ni-i dorim. Este vorba de un atacant și de un mijlocaș ofensiv de bandă, care poate să joace atât stânga cât și dreapta. În plus, mi-aș mai dori și un fundaș lateral. Sperăm să reușim să finalizăm cât se poate de repede discuțiile pentru că îmi doresc jucătorii cât se poate de repede în programul echipei. Avem și aceste jocuri de pregătire care sunt foarte importante, iar prima etapă vine destul de repede și atunci fiecare zi este foarte, foarte importantă. Dar situația nu este deloc simplă, negocierile destul de anevoioase, pretențiile unor jucători un pic cam mari pentru ce ne-am propus noi să oferim în această perioadă”, a declarat Balint.

  El a recunoscut că doi dintre cei trei jucători pe care-i mai așteaptă sunt străini, iar unul este român. Cel mai probabil, jucătorul român este Mihai Butean de la CFR, dar în ceea ce privește eventualul său transfer nu s-au dat prea multe detalii din cauză că este sub contract cu CFR.

  „La Butean vorbim despre un jucător care ar un contract cu o altă echipă și atunci trebuie să se rezolve cumva situația lui ca să intrăm în alte discuții”, a spus Balint.

  „Butean ar vrea să vină la Arad, dar totul depinde atât de CFR Cluj, cu care mai are doi ani și jumătate de contract, cât și de faptul că la Cluj el avea un salariu foarte mare, de 15.000 de euro”, spune impresarul jucătorului, Bogdan Apostu.

  Fundașul echipei CFR Cluj mai este dorit și de Sepsi Sfântu Gheorghe.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.