luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint: „Mi-e foarte greu să vorbesc… Nu găsesc explicații”

  de Lucian Dănilă | 23 ianuarie 2021, 8:53 PM | Recomandările editorilor | Sport

  3

  Antrenorul echipei UTA, Gyuszi Balint, a suferit mult la finalul partidei cu FC Argeș pierdută de gruparea arădeană cu 1-2. Desfășurarea evenimentelor a fost una halucinantă, UTA a deschis scorul cu cinci minute înainte de final după care gruparea din Pitești a marcat de două ori cu largul concurs al defensivei arădene.

  Înainte cu opt minute de fluierul final, Balint era parte din piramida umană formată după bucuria de la golul lui Roger. La câteva secunde după fluier, Gyuszi era căzut pe un scaun al băncii de rezerve și căuta explicații la ceea ce s-a întâmplat. Recunoștea la declarațiile de după joc că nu prea găsește explicații…

  „E foarte greu să vorbesc, nu găsesc explicații. Este păcat de efortul colectiv, fotbalul oferă astfel de momente paradoxale. Am controlat meciul chiar și în zece oameni, am crezut că putem să câștigăm meciul și în zece oameni, am reușit să marcăm, apoi au urmat niște greșeli pe care nu mi le pot explica.

  Se pare că nu scăpăm de blestemul ultimului loc pe acest stadion, situația devine îngrijorătoare pentru mine. Nu reușesc să-mi explic de ce nu reușim să fim consecvenți, de ce nu ne putem păstra concentrarea.

  Sunt 3-4 zile, mergem la Iași, ne lipsesc câțiva jucători foarte importanți. Trebuie să ne recuperăm din punct de vedere mental, e o situație pe care trebuie să o gestionăm eficient, trebuie să ne scuturăm repede, să fim bărbați și să mergem la Iași să încercăm să câștigăm”, a spus Gyuszi Balint, la finalul partidei.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. UTA nu arată deloc bine. De prea mult timp nu am văzut o schemă de joc, un triunghi de pase, o ieșire inteligentă și rapidă din apărare, o revenire ordonată și compactă în apărare, o strategie sau o tactică aducătoare de victorii și de constanță. Antrenorul pare mai mult un speaker motivațional, eventual și un bun psiholog, dar nu un profesor de fotbal. Ce înseamnă „blestemul ultimului loc pe acest stadion”, ce-i asta, o discuție în consiliul stradal al babelor-scoabelor?! Am zis-o și la meciul trecut, nu UTA a jucat mai bine ca Voluntariul, ci Voluntariul a jucat mai slab ca UTA. De aici și victoria cu bulan și la potou. Când nu există merit, însă, roata se întoarce destul de repede. Chiar foarte. 🙁

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.