Gyuszi Balint: „Ce am văzut duminică pe stadion este ceva unic în România”

  de Lucian Dănilă | 4 august 2021, 8:46 PM | Sport

  0

  UTA se pregătește de meciul de vineri seara de la Botoșani, dar antrenorul Gyuszi Balint și jucătorii nu pot uita atmosfera creată de publicul arădean pe arena „Francisc Neuman” la meciul cu FCSB. S-a trecut peste amărăciunea golului primit în prelungiri, a fost eliminată și oboseala fizică dar și încărcătura mentală de la acel joc, dar nu pot fi uitate niciodată emoțiile, trăirile de la acea partidă.

  Întrebat dacă a mai trăit așa ceva ca jucător sau ca antrenor, Gyuszi Balint spune că doar ca jucător a mai avut parte de așa ceva. „Ca jucător am mai trecut prin ceva asemănător chiar aici la UTA, dar au fost și câteva meciuri la CFR Cluj în care am simțit, tot așa, întreg stadionul aproape de noi din primul până în ultimul minut.

  Ca antrenor, în schimb, trebuie să recunosc că este o premieră pentru mine. Pot spune că ceea ce am trăit duminică, lăsând la o parte partea sportivă și rezultatul, ca emoție și ambianță este și cred că va rămâne ceva unic. Oricum, e o bornă importantă în cariera mea în ceea ce privește emoțiile trăite la un meci. Am fost cu toții foarte pătrunși de tot ceea ce a însemnat atmosfera, pentru că am simțit o emoție fantastică venită dinspre tribună către noi, o căldură și o energie incredibilă. Sper să trăim astfel de momente și în viitorul apropiat, mai ales că în această toamnă avem meciuri frumoase acasă. Iar faptul că toți spectatorii au încurajat din primul până în ultimul minut echipa, faptul că am văzut atât mulți copii, doamne, domnișoare, fac din stadionul din Arad ceva unic în România.

  Eu am susținut mereu că noi avem un public minunat și că în momentul în care fanii vor reveni într-o proporție cât se poate de mare pe stadion o să avem o atmosferă unică în România și iată că acest lucru se adeverește. Totodată, văd că oamenii care iubesc cu adevărat UTA, din Arad, dar nu numai, sunt înfometați de fotbal și vin cu un aport important în tot ceea ce înseamnă evoluția echipei pe propriul stadion. Sper să o ținem pe aceeași linie, sper să avem cât mai multe meciuri în acest sezon sold out, indiferent de ce capacitate vorbim având în vedere regulile post-pandemice în vigoare”, a spus Gyuszi Balint.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.