vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint: „Arbitrul Barbu a fost actorul principal al jocului, a fost Brad Pitt”

  de Lucian Dănilă | 6 decembrie 2021, 12:25 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Antrenorul echipei UTA, Gyuszi Balint, a avut un discurs foarte acid asupra celor întâmplate pe teren la meciul pe care echipa sa la pierdut cu 2-1 pe terenul celor de la FCSB, un meci influențat de greșelile arbitrului de centru Marian Barbu.

  „UTA este câștigătoarea morală a acestui joc. Noi la Arad încercăm să fim atipici, să nu ieșim la TV, să nu ne certăm cu arbitrii. Respectăm pe toată lumea, ne asumăm greșelile, dar noi când greșim, plătim. Cum plătește un arbitru care a greșit într-o asemenea manieră? Cum poate să vină el și să spună că a încercat să facă tot ce era mai bun?

  La primul penalty trebuia acordat galben pentru simulare, la al doilea penalty a ieșit mingea în afara terenului 20 cm. Doar la Liga 3 am mai trăit așa ceva, la Petrolul Stoina, în Valea Jiului. Acolo arbitrau de frica spectatorilor, care stăteau cu coasa pe gard!

  Toată lumea întreabă de ce fotbalul românesc se duce în jos, în jos, în jos… Eu dau încredere jucătorilor, nu suntem cei mai proști, dar nu vreau să treacă prin asemenea momente. Am fost mai buni, băieții au simțit că au fost mai buni pe teren. Să se uite responsabilii care conduc fotbalul românesc la ce se întâmplă etapă de etapă. Antrenorii de la echipele mici trebuie să bagă capul în pământ, de ce? Vreți să fiu calm? Nu pot să fiu calm! Îmi cer iertare, dar este vorba de slujba mea. Noi ne ducem crucea până la capăt, muncim zi de zi. Îmi găsesc cu greu cuvintele, nu știu ce să mai spun, pot doar să-mi felicit băieții pentru efort. A văzut o țară întreagă ce s-a întâmplat!

  Știți care e cea mai mare problemă? Arbitrii nici nu ne bagă în seamă! Dacă merităm ceva, fii corect! Accept greșelile, dar când se vede o manieră de asemenea natură, este foarte greu de acceptat. Eu sunt foarte mândru de băieții mei! Nu e normal să vin aici și să vorbesc despre arbitraj. Este a patra oară când ne arbitrează domnul Marian Barbu.

  Din păcate, arbitrul Marian Barbu a fost actorul principal al meciului, a fost Brad Pitt”, a spus Gyuszi Balint, după FCSB – UTA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.