miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint: „Am condus ostilitățile dar nu am reușit să marcăm”

  de Lucian Dănilă | 9 noiembrie 2019, 6:19 PM | Sport | Topic special

  0

  Dacă după remiza obținută de UTA la Cluj putem să vorbim despre două puncte pierdute, astăzi, din punctul nostru de vedere, atât UTA cât și FC Argeș și-au câștigat acel punct.

  A fost un meci de un nivel bun pentru Liga a 2-a, un meci în care UTA și-a creat câteva bune ocazii de a marca în prima parte, dar Argeșul putea da lovitura prin Nini Popescu în a doua jumătate a reprizei a doua.

  UTA a arătat bine, o echipă solidă, bine așezată, care a căutat mereu progresia în momentul în care intra în posesia mingii. Buhăcianu nu a marcat nici astăzi dar a depus foarte mult efort. Chiar dacă Balint a ales să trimită în teren trei jucător U19, Andrei Rus, Oroian și Hrezdac au fost printre cei mai buni din punct de vedere al randamentului, Oroian fiind implicat în multe acțiuni ofensive, iar Tomozei a făcut probabil cel mai solid joc al său în postrua de fundaș lateral stânga. Folosit în locul lui Ilie, Șeroni a început foarte bine meciul dar din păcate s-a accidentat în minutul 38. A intrat Ilie care, la singura greșeală, putea să devină coautor la un gol al adversarilor. Astăzi a jucat foarte bine la mijlocul terenului și Romario Moise, fiind foarte implicat în joc. Cu puțin noroc, Moise putea chiar marca la una dintre loviturile libere, la fel cum și Melinte se putea înscrie pe lista marcatorilor. Melinte și Iacob au dat siguranță echipei. Au rămas puțin datori Ursu și Ioniță.

  Rămâne un punct prețios mai ales că UTA nu i-a putut folosi pe Cipri Rus, Isac, Stancu sau Lorenzi, iar Ioniță, Bustea și chiar Hrezdac nu erau complet refăcuți după accidentări mai vechi.

  „Știam că întâlnim o echipă extrem de bine organizată, chiar îl felicit pe Ionuț Badea, Argeșul arată bine. Am condus ostilitățile, dar n-am reușit să marcăm. Ne-am creat câteva situații foarte clare, deși era limpede că FC Argeș nu e o echipă care să îți ofere prea multe oportunități. N-am înscris, au avut și gazdele o șansă bună pe fondul acelei greșeli personale, apoi am presat, însă n-am reușit să înscriem. Până la urmă, e un punct câștigat în deplasare, ne concentrăm deja pe meciul de miercuri, unul la fel de dificil, împotriva Gloriei Buzău. Pe teren propriu și cu sprijinul suporterilor, sperăm să luăm toate cele trei puncte.

  Am ales acest sistem al rotației și astăzi am jucat cu Șereoni. Din păcate, mai ales că ne bazam pe prospețimea lui Șeroni, s-a accidentat în prima repriză și rămâne să vedem exact ce are, după investigații. Am încercat un sistem de rotație între fundașii centrali în această periodă infernală. Băieții au înțeles că programul e dificil, e de apreciat cum se implică. Sunt puncte adunate, mergem cu curaj și încredere înainte și încercăm să scoatem maxim din fiecare meci, e scopul nostru principal”, a declarat Gyuszi Balint imediat după meci la Digisport.

  Foto: Claudia Carp

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.