Guvernul înființează un nou post de subprefect al Aradului. Ministrul de Interne trimite medici din MAI în județul nostru

  de Alin Olteanu | 7 November 2019, 1:27 PM | Știri Arad

  0

  Noul ministru al „Internelor”, Marcel Vela, a anunțat în cadrul videoconferinței susținute cu toate prefecturile din țară, că va trimite medici din cadrul MAI pentru a verifica concediile medicale ale prefecților. Vela s-a referit în mod direct la situația de la Arad, unde prefectul Florentina Horgea și subprefectul Vasilică Damian și-au luat concedii medicale începând de miercuri, 6 noiembrie. iar pentru faptul că nu pot fi înlocuiți din funcție, ministrul Marcel Vela a declarat că va înființa un nou post de subprefect în cadrul unei ședințe extraordinare de Guvern.

  „Am decis ca în județul Arad să înființăm un nou post vacant de subprefect. Voi propune domnului premier o ședință de guvern pentru numirea unui nou subprefect în județul Arad până la însănătoșirea colegilor din Arad. Voi aborda aceasta problemă gravă din județul Arad astfel încât procesul electoral să decurgă normal. Din camaraderie să vă anunțați cei doi colegi că voi trimite o echipă de medici să îi ajutăm, poate au primit o medicamentație greșită, să nu fie mai grav. MAI va fi mâine la Arad să le acorde asistență medicală celor doi colegi să revină cât mai repede la obligațiile profesionale, administrative, guvernamentale și chiar politice pe care le au. Eu nu cred că au fost trimiși doi viruși în Arad care să atace exact prefectul și subprefectul (…) În mijlocul furtunii, căpitanul a părăsit nava. Păcat”, a declarat, ironic, ministrul.

  Citește și: Curată nesimțire, ciudă sau strategie: prefectul și subprefectul Aradului s-au îmbolnăvit subit!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.