Guvernul Cioloș nu a trecut de vot în Parlament

  de - | 20 October 2021, 1:16 PM | Politikos

  0

  Guvernul Cioloș a fost respins la votul din Parlament. Acesta a reușit să strângă 88 de voturi „pentru” din necesarul de 234 de voturi pentru învestitură. Potrivit unor surse, în afară de cei 78 de parlamentari ai USR (doi au fost absenți) ar fi votat zece parlamentari de la PNL și minorități, informează Digi24.

  S-au înregistrat 88 de voturi „pentru”, 184 de voturi „contra” și zero abțineri. Prin urmare, România nu iese, încă, din criza politică. Partidele vor ajunge din nou în fața președintelui Klaus Iohannis, la consultări, potrivit Știrile ProTV.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.