Grupul Școlar Mihai Veliciu din Chișineu-Criș a câștigat concursul de educație rutieră DHS

  de Special Arad | 13 May 2014, 11:43 AM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Concursul de educație rutieră DHS – ediția a V-a, organizat de fabrica de biciclete DHS (Deva), împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Arad și Serviciul Rutier Arad s-a desfășurat ieri, bucurându-se de un nou succes.

  Ca de fiecare dată, concursul s-a compus din două probe, una teoretică și una practică. Câștigător a fost declarat echipajul Grupului Școlar „Mihai Veliciu” din Chișineu-Criș, echipă pregătită de entuziastul profesor Miron Dumitru. Dealtfel, pasiunea profesorului Miron Dumitru pentru pregătirea echipajelor pentru concursurile de educație rutieră are un istoric de peste 20 de ani, în palmaresul școlii amintite fiind adunate în fiecare an cupe și premii, obținute atât la campionate județene, naționale cât și concursuri internaționale.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.