vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gropile au devenit „ghivece” pentru flori – Un protest inedit, pe drumul judeţean Lipova – Neudorf – Timişoara.

  de Special Arad | 27 august 2015, 8:00 PM | Administraţie

  1

  Locuitorii din Zăbrani și Neudorf, conduși de primarul comunei, au realizat astăzi un protest inedit împotriva gropilor de pe drumul judeţean Lipova – Neudorf – Timişoara. Aceștia au luat la rând gropile și au plantat flori în ele. 

  Protestul s-a organizat din dorința de a atrage atenţia asupra condițiilor grele de șofat cu care se confruntă zilnic locuitorii comunei și nu numai.

  Nemulţumit de starea drumului care leagă Valea Mureşului de Autostradă, Aeroport şi implicit de Timişoara, primarul comunei Zăbrani și-a exprimat nemulţumirea faţă de autorităţile judeţene:  „De şapte ani la fiecare rectificare de buget a Consiliului Judeţean Arad, fac demersuri pentru introducerea spre finanţare a acestui tronson! De Fiecare dată am primit din partea preşedintelui CJ Arad răspunsul „că este un drum secundar şi nu este prioritar.” Ruşine celor care dau astfel de răspunsuri, fiind vorba de cei care au manageriat acest judeţ ”, declară Marian Toader.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.