sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Groaznic! Florin, care a fost văzut de o țară întreagă, a pus o fetiță de șapte ani să-l masturbeze (Video)

  de Special Arad | 18 ianuarie 2018, 5:03 PM | Regional

  0

  Florin Teodor în timpul reprezentației de la „Românii au talent”

  Unul dintre cele mai revoltătoare cazuri de agresiune sexuală asupra unui copil din ultimii ani a avut loc la Timişoara, acolo unde un instructor de dans a fost condamnat definitiv la cinci ani de puşcărie după ce a abuzat sexual o copilă.

  Mărturiile victimei de 7 ani, care sunt de nereprodus, au convins instanţa să îl oblige pe agresor să plătească şi daune de 10.000 de euro. Florin Teodor Jelezoglu se află în prezent încarcerat, el fiind condamnat, la finele anului trecut, la cinci ani de închisoare de către Curtea de Apel Timişoara.

  Judecătorii bănăţeni au publicat, recent, şi motivarea deciziei judecătoreşti, care conţine detalii groteşti despre abuzul sexual imputat dansatorului ce, acum câţiva ani, apărea la televizor, fiind concurent al show-ului „Românii au talent”. Victima lui Jelezoglu, o fetiţă de 7 ani, a declarat că ar fi fost abuzată sexual de trei ori, spunând că ar fi fost obligată să întreţină acte sexuale orale sau să îl masturbeze pe dansator. Totuşi, potrivit motivării amintite, judecătorii au considerat că sunt probe pentru doar o agresiune sexuală, respectiv una comisă în perioada aprilie – mai 2015, când minora ar fi fost obligată să îl masturbeze pe instructorul ei de dans, în timpul unor cursuri ce aveau loc în vestiarul unei săli de sport din localitatea Moşniţa Nouă, scrie adevarul.ro.

  Fetiţa a fost supusă unei expertize ce a relevat că „prezintă posibile simptome ale unui copil ce a fost victima unui abuz sexual, abuz ce s-a produs în perioada anului 2015. Totodată s-a menţionat faptul că persoana vătămată prezintă o stare de jenă şi de vulnerabilitate în moment”, potrivit motivării.

  „De asemenea, conform raportului de expertiză medico-legala psihiatrică nr. 2388/A1/22.11.2016 întocmit de IML Timişoara privind pe persoana vătămată a rezultat că persoana vătămată manifestă simptome de anxietate în legătură cu relatarea evenimentului psihotraumatic, respectiv abuz sexual din perioada aprilie-mai 2015, iar vârsta mică a persoanei vătămate care nu era capabilă să înţeleagă gravitatea şi semnificaţia abuzului explică intensitatea diminuată a manifestărilor psihopatologice”, se mai menţionează în document, scrie adevarul.ro.

  Audiat, Jelezoglu a negat în primă fază fapta, fiind supus unui test cu detectorul de minciuni, prezentând un comportament de tipul celui simulat atunci când a fost întrebat dacă a abuzat-o sexual pe fetiţă.

  În timpul unei alte audieri, bărbatul a recunoscut că a pus-o pe fată să îl masturbeze, fapt admis şi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi. Totuşi, în timpul procesului instructorul şi-a schimbat poziţia.

  „Prima instanţă a reţinut că în faza de judecată inculpatul a revenit asupra declaraţiei de recunoaştere, afirmând că a fost forţat, prin aplicarea de lovituri, de către organele de urmărire penală, să recunoască fapta. În acelaşi sens a susţinut că judecătorul de drepturi şi libertăţi l-a ameninţat să recunoască fapta”, se mai arată în motivare, scrie ADEVĂRUL.

  Jelezoglu este recidivist, el mai fiind condamnat la finele anilor 90 la un an de închisoare cu suspendare pentru fapte similare. 

  VEZI CU CLICK AICI VIDEO CU FLORIN TEODOR JELEZOGLU LA CONCURSUL „ROMÂNII AU TALENT”

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.