Pac, fotbalistul din Arad care a impresionat jurații de la „Românii au talent”!

  El este Pac, unul dintre cei mai talentați fotbaliști arădeni din generația lui, dar totodată un fotbalist pe cât de talentat pe atât de capricios. Pe Remus Păcurar, acesta fiind numele său întreg, l-am văzut în tricoul celor de la Banatul, apoi la Gloria Arad, la Curtici și la Sânleani, la toate aceste echipe la care a evoluat el a făcut-o cu zâmbetul pe buze, asemenea fotbaliștilor anilor 50-60-70, atunci când fotbalul se juca de plăcere și cu plăcere.
  Pasionat de hip-hop, Pac a avut mai multe spectacole în ultimii ani în mai multe locații din Arad. De aici și până la a urca pe o scenă importantă a fost doar un pas, iar prima astfel de scenă este cea de la concursul „Românii au talent”.
  Cu o melodie întreruptă de multe ori de „beep”-uri, o melodie care amintește de multe ori despre Arad, despre viața din cartierele de aici, Pac i-a impresionat pe Smiley și pe Andra, singurii dintre jurați care își au seva în muzică și a trecut în etapa următoare a concursului. Rimele lui Pac i-au plăcut și lui Florin Călinescu care a completat: „mai ai până să mă ajungi pe mine la rime”.

  Un „DA” a venit și de la fosta soție a lui Adrian Mutu, actrița Alexandra Dinu.

  VEZI VIDEO CU CLICK AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.