duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mecanicul auto Radu Palaniță a câștigat concursul „Românii au talent” și suma de 120.000 de euro

  de - | 30 mai 2020, 1:24 PM | Naţional

  0

  Mecanicul auto Radu Palaniță, care l-a impresionat cu vocea sa pe Florin Călinescu și l-a făcut să apese Golden Buzz-ul, a câștigat Românii au talent, sezonul 10.

  Radu Palaniță a câștigat premiul cel mare – titlul de „cel mai talentat” și suma de 120.000 de euro. Pe locul 2, s-a clasat Siena Vușcan (20.000 de euro), iar pe locul 3 (10.000 de euro) – Mihai Țigaret.

  „Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”, a spus Radu.

  „Îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt om”, a declarat recent Radu Palaniță, întrebat ce va face dacă va câștiga marele premiu.

  În finală, Radu Palaniță a interpretat piesa lui Frank Sinatra, My way.

  Finala a fost intitulată „Finala de acasă” din cauza pandemiei de COVID-19 care i-a ținut acasă pe concurenți și pe jurați.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.