Grigore Leșe aduce „ecouri din bătrâni” în ultima seară a Festivalului „Iubiți Muzica Românească”

  de Raluca Medeleanu | 9 octombrie 2018, 11:27 AM | Cultură | Music | Recomandările editorilor

  0

  Ediția a II-a a Festivalului „Iubiți Muzica Românească” se va încheia mâine, 11 octombrie, printr-un spectacol de excepție care îl are ca invitat special pe Grigore Leșe.

  Evenimentul intitulat „Ecouri din străbuni” va începe de la ora 19:00, în sala Filarmonicii de Stat Arad, și constă într-un concert vocal simfonic sub bagheta maestrului Dorin Frandeș. Invitatul special Grigore Leșe va cânta alături de corul și orchestra Filarmonicii, avându-i ca soliști pe Ion Bogdan Ștefănescu (la flaut), pe Sorin Petrescu (la pian) și pe Doru Roman (la percuție).

  „Finalul de festival este un reper pentru întreaga stagiune 2018 -2019. Trecut și viitor… cântecul tradițional și muzica simfonică se împletesc întru emoția autentică, purificatoare a rostirii românești”, spun organizatorii.

  Festivalul „Iubiți Muzica Românească” este realizat în colaborare cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România.

  Citește și O seară cu mult haz și multă muzică… românească | Foto+Video

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.