duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Grigore Leșe aduce „ecouri din bătrâni” în ultima seară a Festivalului „Iubiți Muzica Românească”

  de Raluca Medeleanu | 9 octombrie 2018, 11:27 AM | Cultură | Muzică | Recomandările editorilor

  0

  Ediția a II-a a Festivalului „Iubiți Muzica Românească” se va încheia mâine, 11 octombrie, printr-un spectacol de excepție care îl are ca invitat special pe Grigore Leșe.

  Evenimentul intitulat „Ecouri din străbuni” va începe de la ora 19:00, în sala Filarmonicii de Stat Arad, și constă într-un concert vocal simfonic sub bagheta maestrului Dorin Frandeș. Invitatul special Grigore Leșe va cânta alături de corul și orchestra Filarmonicii, avându-i ca soliști pe Ion Bogdan Ștefănescu (la flaut), pe Sorin Petrescu (la pian) și pe Doru Roman (la percuție).

  „Finalul de festival este un reper pentru întreaga stagiune 2018 -2019. Trecut și viitor… cântecul tradițional și muzica simfonică se împletesc întru emoția autentică, purificatoare a rostirii românești”, spun organizatorii.

  Festivalul „Iubiți Muzica Românească” este realizat în colaborare cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România.

  Citește și O seară cu mult haz și multă muzică… românească | Foto+Video

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.