Grevă suspendată la Filarmonică! Artiștii cântă de Crăciun și Anul Nou

  de Lucian Dănilă | 12 decembrie 2014, 1:43 PM | Cultură | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Artiștii din Filarmonica arădeană au decis să își suspende greva generală și să își respecte publicul, onorând astfel concertele de Crăciun și de Anul Nou. Decizia nu a fost una unanimă, dar sindicatul artiștilor a motivat acest gest într-un comunicat pe care puteți să îl citiți mai jos.

  „Sindicatul Artiştilor Interpreți din Filarmonica Arad (S.A.I.F.A.) anunţă opinia publică suspendarea temporară a Grevei Generale până în data de 12 ianuarie 2015, soluţie neagreată de mare parte din personalul implicat în acţiunile de protest.

  Motivele care au dus la declanşarea conflictului de muncă nu au fost soluţionate, printre acestea enumerându-se:

  – nesemnarea de Contractului Colectiv de Muncă;

  – comportament inadecvat al managerului instituţiei atât faţă de angajaţi cât şi faţă de reprezentanţii mass-madia şi opinia publică;

  – prejudiciul de imagine adus instituţiei de către conducerea acesteia;

  – revocarea din funcție a managerului.

  La nivelul Primăriei Municipiului Arad a fost instituită o Comisie Specială de Analiză şi Verificare ce urmează să efectueze cercetări şi să elaboreze un raport detaliat despre situaţia din Filarmonică, comisie ce îşi va întrerupe activitatea pe timpul sărbătorilor de iarnă.

  Totodată, din respect pentru publicul nostru fidel care ne-a susţinut până acum şi care sperăm să ne fie alături şi în continuare, am decis suspendarea temporară a acţiunilor de protest şi onorarea concertelor de Crăciun şi Anul Nou”.

  În ceea ce privește petiția online „Salvați Filarmonica Arad”, s-au strâns până acum peste 1500 de semnături, mai precis 1533!

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.