duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Grevă generală la Poşta Română de la 1 Aprilie

  de Special Arad | 1 aprilie 2024, 7:23 AM | Naţional | Știri Arad

  0

  Conducerea Companiei Naționale „Poşta Română” a fost informată de decizia Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România de a începe o grevă generală la 1 aprilie ca mijloc de conflict colectiv de muncă.

  Compania afirmă că creșterea conflictelor de muncă este artificială și că Compania Națională „Poşta Română” a luat toate măsurile necesare pentru a preveni acest lucru. Compania Națională „Poşta Română” afirmă: „Asigurăm pe cei peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale prin intermediul acesteia că nu va exista nicio persoană care să nu își primească drepturile sociale în termen în luna aprilie”.

  Într-un comunicat oficial, Compania Națională „Poşta Română” afirmă că a oferit salariaților toate resursele financiare disponibile pentru a preveni acest conflict de muncă.

  ”Asigurăm pe cei peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Naţionale „Poşta Română” că nu va exista nicio persoană care să nu îşi primească drepturile în termen, în luna aprilie! Toate drepturile sociale vor fi livrate la timp, până pe 15 APRILIE, aşa cum ne-am asumat angajamentul!”, arată Poşta Română.

  Compania Naţională „Poşta Română” precizează că majoritatea covârşitoare, peste 80% dintre salariaţi, îşi va îndeplini atribuţiile de serviciu cu profesionalism, ca şi până acum! La conflictul colectiv de muncă au aderat, în scris, aproximativ 20% din angajaţii Companiei.

  Iată ce afișa, în această dimineață, ghișeul Poștal din Vladimirescu:

  Grevă generală Poșta Română

  sursa: Gândul

  Citește și: Poșta Română și Royal Mail din UK, pe același film. SCUZE EU!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.