Grav accident feroviar în Banat! S-a întâmplat în această după amiază

  de - | 13 septembrie 2020, 1:22 PM | Regional

  1

  Un grav accident feroviar a avut în această după amiază în judeţul Caraş-Severin, pe calea ferată carea leagă Reşiţa de Caransebeş. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, dar pagubele materiale sunt însemnate.

  Un tren de marfă al companiei Tim Rail Cargo a deviat în zona localităţii Cornuţel din Caraş-Severin. Accidentul feroviar a avut loc duminică în jurul prânzului, iar potrivit oficialilor CFR, 13 din cele 25 de vagoane încărcate cu bare metalice au sărit de pe şine. Unul din cele 13 vagoane care au sărit de pe şine chiar s-a răsturnat.

  „Circulaţia trenurilor este închisă la această oră şi pe relaţia Reşiţa Nord – Caransebeş, din cauza deraierii, la intrare în halta Cornuţel Banat, a 12 vagoane şi răsturnarea unui vagon, din compunerea unui tren privat de marfă. Trenul care aparţine operatorului privat de marfă Tim Rail Cargo, avea în compunere 25 de vagoane încărcate şi circula pe relaţia Reşiţa Nord – Slatina. Menţionăm faptul că în cazul acestei deraieri, în perioada necesară operaţiunilor de intervenţie pentru repunerea pe şină a vagonelor deraiate şi a vagonului răsturnat, SRCF Timişoara va asigura transbordare auto pentru trenurile de călători, pe relaţia Reşiţa Nord – Caransebeş”, anunţă SNCFR.

  Citește toate detaliile pe adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.