Polițiștii le-au luat amprente micuților de la grădinița „Bambi” – „Porți Deschise” de Ziua Poliției, în Parcul Eminescu

  de Andrada Bobiș | 23 March 2023, 3:11 PM | Educaţie

  0

  Inspectoratul de Poliție Județean Arad a organizat astăzi, în parcul „Mihai Eminescu”, evenimentul „Porți Deschise” cu ocazia „Zilei Poliției Române”, care sărbătorește 201 ani de existență.

  Preșcolarii grădiniței P.P. „Bambi” din Arad, însoțiți de educatoarele lor, au fost și ei prezenți în parc. Micuții au fost extrem de fericiți și entuziasmați de întâlnirea cu polițiștii arădeni.

  La un scurt tur, cei mici au fost captați de echipamentul folosit de către polițiștii din cadrul serviciului Criminalistic. La întrebările micuților, „cum sunt prinși hoții”, polițiștii le-au dat răspunsuri pe înțelesul lor, cu multă răbdare și implicare, ba chiar le-a luat și amprente, moment în care preșcolarii au fost de-a dreptul fascinați.

  De asemenea, micuții de la „Bambi” au observat și autospeciala Biroului Rutier, motocicleta folosită de polițiștii, dar și câinele polițist „Zara” care i-a încântat pe cei mici.

  Demonstrațiile spectaculoase, extrem de bine organizate, au fost „deliciul” care i-a captivat pe copii, moment în care cei mici au putut observa cum polițiștii îi prind pe infractori.

  Un moment de neuitat pentru o polițistă de la Biroul Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad a fost atunci când un băiețel a cules o păpădie și i-a oferit floarea cu mult drag, zâmbind și foarte fericit de gestul lui. Un gest inocent, care ne amintește că cei mici au mereu sufletul pur.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.