joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Grădina Castelului de la Macea, locul ideal pentru cele mai frumoase poze de sezon

  de Special Arad | 25 octombrie 2023, 9:56 AM | Turism

  0

  Comunicat U.V.V.G. Culorile toamnei au învăluit Grădina Botanică „Pavel Covaci” din Macea, devenind, astfel, unul dintre cele mai atractive locuri pentru o plimbare relaxantă, și -de ce nu?- pentru o sesiune foto într-un decor 100% natural.

  Drumul durează aproximativ 20-30 de minute, cu mașina, din Arad. Cu trenul, drumul până la Curtici durează aproximativ 15 minute, iar de la Curtici până în Macea sunt mijloace de transport în comun. Sau puteți face o plimbare pe jos, de aproximativ o oră.

  În micuța localitate, cochetă și primitoare, se află Complexul Universitar Macea, care găzduiește Grădina Botanică „Pavel Covaci”, Muzeul Botanic, Colecția de semințe, Herbarul, Muzeul Etnografic, Muzeul Cinegetic și impozantul Castel Csernovics, important monument istoric și arhitectonic al județului nostru.

  Arădenii și nu numai sunt așteptați în fiecare zi pentru a petrece câteva ore superbe, în mijlocul naturii, și să se bucure de zilele blânde de toamnă.

  Pentru informații suplimentare, vizite de grup organizate, programări pentru „școala altfel”, accesați https://macea.uvvg.ro/contact/

   

  https://macea.uvvg.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.