sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Google contraatacă după ce Facebook i-a copiat o funcție

  de Special Arad | 22 decembrie 2014, 3:47 PM | Social Media

  0

  Prin ultima actualizare adusă rețelei sociale Google Plus, compania din Mountain View a adăugat opțiunea de a edita materialele video încărcate, scrie Playtech.

  În urmă cu câteva zile, cei de la Facebook au inclus pentru prima oară în aplicația de iOS posibilitatea de efectua îmbunătățiri automate pozelor încărcate. Celor de la Google nu le-a luat foarte mult să răspundă, iar acum materialele video care sunt salvate folosind unul dintre serviciile acestora vor putea fi editate automat. Conform celor de la Phonearena, atunci când opțiunea aceasta pentru îmbunătățire automată a calității este pornită, veți putea viziona în paralel ambele versiuni ale unui videoclip (cea originală și cea modificată) pentru a o selecta pe cea mai bună.

  Accesând video-ul și selectând opțiunea ”auto-enhance”, veți putea să îmbunătățiți videoclipurile la alegere, sau pe baza recomandărilor pe care vi le va face aplicația. Modificările vizează în primul rând intensitatea culorilor, luminozitatea și claritatea generală. Mișcarea celor de la Google vine la câteva zile după ce Facebook a implementat îmbunătățiri automate în cazul pozelor încărcate de pe dispozitivele cu iOS.Aspectele la care software-ul va lucra sunt umbrele și claritatea pozei. Mai mult decât atât, puteți elimina complet modificările ce s-au produs automat, sau puteți efectua unele în plus, în cazul în care considerați că este nevoie. În trecut, puteați modifica doar luminozitatea pozei și aveați posibilitatea de a aplica unul dinte filtrele Facebook. Opțiunile erau limitate, însă odată cu noul update, lucrurile s-au schimbat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.